Projecten > ZeelandPas

ZeelandPas

De ZeelandPas wordt gebruikt als middel om onze gasten meer te laten beleven tijdens hun vakantie en zodoende nog meer tevreden te laten zijn over hun verblijf. Zo blijven ze wellicht langer of komen ze nog weer een keer terug. De ZeelandPas geeft kortingen of leuke extra’s bij deelnemende bedrijven en biedt via het drukwerk en de website een mooi overzicht van alle mogelijkheden om Zeeland te beleven. De ZeelandPas kost de gast € 4,00 per persoon en biedt daarvoor circa € 400,00 aan voordeel.

Deelnemen aan de ZeelandPas kan kosteloos. Wel moet je een leuke korting of iets extra’s bieden. Iedereen die verblijf aanbiedt, kan ZeelandPassen verkopen (of ze aan de gast cadeau doen).

Ook onze eigen inwoners kunnen gebruik maken van de ZeelandPas en deze kopen bij bijvoorbeeld de VVV, het gemeentehuis en de Grand Bazar in Kortgene.

Noord-Beveland doet nu al voor het derde jaar mee aan dit project. De pas is geldig in heel Zeeland. Dit betekent ook dat mensen uit andere delen van Zeeland naar Noord-Beveland kunnen komen om hier leuke acties te ontdekken. De huidige pas (2016) kan tot en met 1 maart 2017 gebruikt worden. Grote volumes zijn nog niet gehaald. Dit is op termijn wel nodig om de pas succesvol te laten zijn.

Meer informatie is te vinden op www.zeelandpas.nl.
  Druk artikel af Verstuur artikel