Originele afbeeldingOp 4 februari jl. was het een en al verleiding in Zaal Onder de Toren in Wissenkerke. Dit vanwege het thema van de jaarlijkse ondernemersavond van de GON. De rode loper lag uit. De jassen werden keurig aangenomen. De koffiekopjes hadden rode linten en de popcakes waren verleidelijke appeltjes gebaseerd op de uitnodiging. Overal in de zaal kwam de rode kleur van de verleiding terug. Zo was de toon gezet voor het onderwerp 'zakelijk aantrekkelijk door verleidelijk ondernemen'. Na het welkomstwoord van voorzitter Hans van Maldegem hield gastspreekster Daniëlle de Jonge een sprankelend verhaal over negen verleidingsstrategieën.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingDe jaarlijkse ondernemersavond op 20 februari was een groot succes. Zo’n 100 gasten waren aanwezig in de Five Star Farm, waar Kees Steendijk een mooie presentatie hield over biologische landbouw en de gasten konden genieten van een wijn-, bier- of theeproeverij. Bekijk voor een impressie de foto’s op deze site. Met dank aan Jan en Ella Pijnenburg voor de gastvrijheid, Mariebelle Gijssel-Klop van Le Bonheur voor de theeproeverij, Fré Buijze voor het Zeeuws Boerenlandbier, Geoffrey Hendrikse voor zijn zelf geïmporteerde natuurzuivere wijnen uit Frankrijk, Kees en Connie Steendijk voor de boeiende presentatie, Spelt Bakkerij uit Bruinisse voor hun heerlijke Pain de Mer en de ondernemers die voor de heerlijke borrelhapjes hebben gezorgd: De Schelde, de Graaf van Buren, de Kroon en Campobianco.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingDe geweldige ruimte in Land- Zeezicht was goed benut en sfeervol ingericht. Het rook er heerlijk vanwege alle smakelijk gerechtjes die bereid waren en er waren heel veel ondernemers aanwezig. De ruim 150 deelnemers spraken enthousiast over de opzet en invulling van de avond. De mensen kwamen na het volgen van de workshops geïnspireerd naar buiten.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingNieuw onderdeel van de tweede gezamenlijk ondernemersbijeenkomst was de uitreiking van een oorkonde aan een Noord-Bevelandse ondernemer die met zijn bedrijf een unieke prestatie neerzet de zogenaamde ‘Ondernemer van het jaar’. Het zal niemand ontgaan zijn dat de Banjaard het afgelopen jaar het schoonste strand van Nederland was. Reden genoeg voor de GON om de familie van Halst met deze onderscheiding in het zonnetje te zetten.
  Druk artikel af Verstuur artikel